ABOUT خواص عسل

About خواص عسل

About خواص عسل

Blog Article

علاوه بر این یکی دیگر از خواص عسل طبیعی این است که باعث تقویت و تحریک قلب و گشاد شدن رگ‌ها می‌شود که نتیجه‌ی آن افزایش جریان خون در شریان‌ها و انشعاب‌های بدن است.

در مقاله‌ای که توسط مجله تحقیقات پزشکی هندوستان به چاپ رسیده است عسل به چند علت می‌تواند رفلاکس معده را کاهش دهد.

در دوره میانه ای، عسل به عنوان ماده ای که در درمان برخی بیماری ها و زخم ها مؤثر است شناخته می شد.

رنگ عسل مایع، از رنگ روشن و بی‌ رنگ (مانند آب) تا کهربایی تیره یا مشکی متغیر است. رنگ‌ های مختلف عسل عمدتاً تمام رنگ‌ های طیف زرد تا کهربایی را شامل می‌ شوند. رنگ عسل با توجه به منشأ گیاهی، عمر عسل و شرایط ذخیره‌ سازی آن متفاوت است، اما میزان شفافیت و زلالیت آن به مقدار ذرات معلق درون آن نظیر گرده گل بستگی دارد. رنگ‌ های کمتر متداول برای عسل، زرد کمرنگ (عسل گل آفتابگردان)، رنگ‌ های مایل به قرمز (عسل شاه بلوط)، مایل به خاکستری (عسل اوکالیپتوس) و مایل به سبز (عسل شهد گیاه) هستند.

خواص عسل؛ تمام خاصیت های عسل و درمان بیماری ها و فواید بی انتها

سپس با بره‌موم پوشانده شده تا از فساد و تجزیه آن جلوگیری گردد. مصریان از زنبورها برای مومیایی نمودن اجساد فراعنه الهام گرفتند.[۱۸]

استفاده از این ترکیب قبل از خواب باعث می‌شود که اسید معده به حالت مطلوب خود برسد و افراد دچار حمله‌های معده‌ای نشوند.

استفاده از عسل به عنوان یک روش طبیعی برای بهبود سرفه و گلودرد ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا ممکن است بسیار موثر باشد.

یکی از خواص مهم عسل طبیعی خاصیت ضدباکتریایی آن است که باعث شده با هر نوع عفونت باکتریایی مبارزه کند. عفونت‌هایی که گاهی توسط داروهای شیمیایی نیز قابل درمان نیست.

همچنین تحقیقات زیادی (اما نه به طور وسیع) برای شناسایی تاثیر عسل بر روی سرطان‌های مختلفی چون سرطان سینه، کبد، روده، استخوان و همچنین سرطان پروستات انجام شده است که نشان می‌دهد مصرف عسل می‌توان باعث پیشگیری از عامل‌های سرطان‌زا و حتی در بعضی موارد بهبود آن‌ها شود.

عسل به علت ساختار صمغی مانند خود و همچنین قابلیت شستشوی آسانی که دارد، در بهبود انواع سوختگی و اگزما بسیار مناسب است.

محصول نهایی عسل ممکن است به تسکین درد و التهاب حلق کمک کند. خواص ضد باکتریایی عسل می توانند عوامل عفونی را کاهش دهند here و از تشدید درد حلق جلوگیری کنند.

مقدار فراوان شکر معمولی را در آب حل می‌کنند و پس از اینکه شربت غلیظی به دست آمد، آن را حرارت می‌دهند و با افزودن مواد شیمیایی و رنگی حالتی شبیه به عسل را به آن می‌دهند.

طعم عسل نیز متنوع است و ممکن است شیرین، تند، تلخ یا حتی اسیدی باشد. اختلافات در رنگ و طعم نشان دهنده منبع و منشأ عسل می باشد.

Report this page